Timpul Cuantic

De câteva luni trăiesc cu percepția libertății prin experimentarea abundenței de timp aflat la dispoziția deciziei mele. Toată această stare vine cu o formă de pace interioară și cu conștiința alegerii înțelepte și benefice. Abia acum pricep cum arată o alegere aliniată cu sensul vieții mele, cu darurile și harurile pe care le-am primit de la Dumnezeu.

Fiecare dintre noi are darurile lui iar alinierea cu esența divină înseamnă să acționezi în așa fel încât să faci darurile tale să strălucească.

Drumul meu către această “eliberare” a trecut prin esența fricii și prin energia curajului aflat dincolo de ea. Tot acest proces transformator a meritat din plin fiecare secvență de energie, de emoție, de trăire.

Odată cu alegerile aliniate se face loc în viață pentru experiențe diferite, noi, pentru împliniri ale unor dorințe uitate. Proiecte adormite prind viață și împliniri visate devin realități mult mai mărețe decât le-am visat inițial. E magic.

În seara asta, în Clubul de Lectură în care mă regăsesc săptămânal împreună cu oameni frumoși, citeam un capitol din cartea “Epitiaum” de Micheila Sheldan, despre “Timpul Cuantic” și am de gând să vă citez și vouă câteva idei, pe care eu deja le recunosc în realitatea vieții mele, aceasta, cea din epoca libertății și a abundenței de timp frumos:

Timpul sub formă de construcție fizică începe să-și piardă importanța în viața noastră atunci când ne punem focusul pe “a trăi”. Cerințele dispar atunci când existăm într-o realitate cuantică, deoarece totul este vesel și bazat pe intenție. Intenția este o rugăciune vie rostită cu și prin energia Sursei Divine. Când lansăm o Intenție cu credință și cu încredere, Universul conspiră pentru a aranja lumea materială astfel încât să se potrivească cu acea intenție. Acesta este motivul pentru care considerăm Intenția zilnică și Rugăciunea ca fiind esențiale pentru abilitatea noastră creatoare. Timpul cuantic ne învață să lucrăm mai inteligent, nu mai greu. Timpul este o reflectare a Conștiinței noastre.”