…curgând ca Apa…

Poate citind, vă regăsiți și voi în cele pe care le contemplu acum. Scriu de drag și nădăjduiesc că e de folos și pentru voi, nu numai pentru mine. Vreau să povestesc acum cum mă observ mai nou experimentând o altă paradigmă, foarte diferită de acei mulți ani în care m-am jucat de-a viața pe coordonate diferite de percepție și manifestare.

Acum, în noua mea realitate, totul curge firesc, lin și frumos: întâlniri, întâmplări, împliniri – toate fără așteptări sau planificări. Mă uit în jurul meu cum oamenii din realitatea mea sunt alții, apar noi prietenii, noi deschideri, noi oportunități. Învăț să mă prețuiesc așa cum sunt și să mă iubesc “cu toate cele”.

Am momente când mă conectez la ce e în jur și simt cu toți porii frica, furia, frustrarea, confuzia, ca stare generală și atunci observ și permit proceselor interioare de transmutare să se desfășoare în ritmul lor. Nu e ușor și nici comod. Dar mă simt ajutată și asistată divin. Mereu. Nu sunt singură și știu asta, simt asta, sunt recunoscătoare pentru asta. Divinitatea mă ajută mereu, astfel încât miracolele sunt frecvente în realitatea mea. Natura (plimbare, contemplare, conectare) mi-e infinit benefică pentru susținere a acestor procese. Remediile florale sunt magice. Oamenii frumoși din viața mea sunt Binecuvântări divine (familie, prieteni, colegi, unii studenți), la fel cum este și Gwendy (pisica mea)- un exemplu de conectare în ACUM, un miracol și un dar divin.

În rest, pe lângă Bucurie și Recunoștință, îmi văd de treaba mea de dascăl cu aceeași pasiune ca la început și îmi deschid timid aripile în rolul de terapeut centrat pe Remedii din flori și pe conexiunea cu Natura ca sursă de resetare, realiniere și vindecare.

Dacă ar fi să pun focus pe etapa anterioară din viața mea, văd acum că era bântuită de activități cu oră fixă, planificate, termene limită, proceduri și adaptări mutiple la tot felul de presiuni reale sau imaginare (mult stres, pe scurt). Mi-am ales atunci să experimentez ritmul zilnic dominat de acest tip de stări. Mi-a prins bine, că doar m-a adus aici unde sunt acum dar mult mai bine mi-a prins momentul în care am pus punct și am luat-o de la capăt.

Acum “mă las trăită de viață”, știu către ce aleg să mă îndrept, dar mă îndrept către acel scop cu grație, curgând ca apa. Am fost fascinată mereu de Apă- are memorie, inteligență, conștiință cosmică. Să învățăm câte ceva și de la Apă, zic…