Bucuria ca alegere conștientă

Multă Bucurie am trăit astăzi văzând urările primite de la atât de multe suflete frumoase! Mi s-au dăruit multe gânduri și rânduri scrise din inimă. Am simțit energia bună și căldura sentimentelor frumoase acolo unde mesajele au pornit sincer și necondiționat. Consider că acestea sunt adevărate daruri, neprețuite! Sunt recunoscătoare și acum când scriu, zâmbesc.

Tot astăzi am primit și o veste care la prima vedere ar putea fi considerată de nedorit dar imediat am văzut imensul potențial benefic pe care îl cuprinde și am ales să mă conectez la acea oportunitate, din spatele aparenței. Percepția noastră asupra realității face diferența. Totul devine o chestiune de alegere, în final. Mereu este așa.

Aleg Pacea interioară, aleg Bucuria și aleg să văd folosul bun în tot și în toate. Starea asta este potențial prezentă în orice circumstanță. A o accesa sau nu, aceasta este deja o chestiune de alegere personală.

Dacă aplic filtrele învățate în cursul de “Soul Realignment”, alegerea care contează în planul Sufletului este cea la nivel de ACȚIUNE. De fapt știm din tradiții și din spusele strămoșilor că fapta contează, nu vorba.

Așadar, abordez Pacea și Bucuria ca alegere conștientă și trec la fapte, acționez. Cum așa? Cu Intenție, ascultând ghidarea interioară care este de fapt glasul divinității ce strălucește în interiorul nostru prin stările despre care vorbim acum: prin Bucurie și prin Pace. Am experimentat de multe ori Pacea ca răspuns la o rugăciune profundă în situații percepute de mine pe-atunci ca fiind de criză sau de limită. La sfârșitul rugăciunii sau încă din timpul ei, simțeam cum dispăreau frica, îngrijorarea sau nevoia de control. Mă învăluia o stare de liniște profundă, o pace interioară și certitudinea că totul va fi bine. Știam dincolo de jocurile și de limitările minții că ruga mi-a fost ascultată și că rezolvarea, oricum s-ar arăta ea, va veni în formula perfectă pentru binele meu. După acea pace mă reconectam la starea de Bucurie. Negreșit, rezolvările veneau în formă de Miracol.

Așa am funcționat mai mereu și de aceea cunosc “formula magică” a stării de Bucurie și de Pace. Formula implică starea de conectare (credință), pe cea de încredere (nădejde) și negreșit pe cea de iubire. Toate aceste ingrediente magice ne-au fost spuse de mii de ani și sunt revelate în cea mai frumoasă definiție posibilă a Iubirii, cea a Apostolului Pavel în Scrisoarea 1 către Corinteni, capitolul 13. Trăind aceste cuvinte vii înseamnă că alegem conștient în planul acțiunii, nu al vorbelor. Să ne Bucurăm de alegeri conștiente Aliniate cu esența noastră divină!