Conectare și Revelații de Adevăr Divin

Să vorbim despre Daruri.

Conectarea cu energia vibrantă a Naturii este o chemare subtilă pe care o primim în dar și ne este resursă inepuizabilă, maxim benefică. Simțim această chemare atât în plan fizic cât și în plan subtil.

Ei bine, simțim dacă ne permitem! Simțim chemări subtile atunci când ieșim din starea de alergare și stress în care ne pot ademeni task-urile de la muncă sau provocările celor din jur. Simțim dacă ne liniștim interior. Graba și agitația ne îndepărtează de acest LUX, cel al conectării autentice.

Conectarea cu Natura începe dinlăuntrul nostru.

Pașii pe care îi fac în acest exercițiu de prezență încep de undeva din ființa mea, căci pacea e în noi, și abia apoi, deschizându-mi inima, în starea aceea de atenție conștientă, văd mai clar și ceea ce e în jur.

Răspund mereu chemării Naturii și simt de fiecare dată răsplata bună a acestei ascultări intuitive. Ieri am vizitat-o din nou și am văzut culorile noi ale toamnei, în aceiași copaci care cu o săptămână în urmă aveau parcă mai mult verde.

Admirând nuanțele de roșu, portocaliu, galben, verde, am gândit că acești copaci au o eleganță aparte în acest proces de “letting go”, că ei ne arată cum să acceptăm ritmurile firești fără să ne agățăm de etape.

Apoi, intuiția m-a ghidat să intru din nou într-o peșteră renumită pentru sacralitatea ei. Am intrat aici deja a nu știu câta oară, de fiecare dată fiind altfel, de fiecare dată fiind magic. Peștera are izvoare de apă pură, apă vie, și totul în interiorul ei dăruiește necondiționat o stare de bucurie simplă.

Am perceput această experiență ca pe o reconectare cu strămoșii, care și ei au cunoscut-o. Forma rocilor și a tunelurilor din peșteră m-au trimis cu gândul la anatomia femeii și la actul sacru al nașterii iar sala mare și capătul peșterii m-au conectat cu energia ritualurilor și a inițierilor, cu actul alegerii căii în viață și a exercițiului puterii personale.

Am simțit recunoștință pentru șirul acesta de conștientizări pe care le-am perceput cu fiecare celulă a corpului meu ca fiind adevăruri divine.

Am exersat atemporalitatea. Esența mesajelor primite m-a adus în punctul de dincolo de timp.

Afară, am văzut culorile toamnei “cu alți ochi”. Totul este conectat.

Centrii de energie ai corpului nostru, chakrele, au anumite culori asociate. Am asociat culorile toamnei cu chakrele și cu semnificația lor: roșu- chakra 1- conexiunea cu strămoșii, portocaliu- chakra 2- creația, sexualitatea, galben- chakra 3- puterea personală, alegerile, verde- chakra 4- iubirea și relațiile.

Conectarea cu Natura ne conectează cu Adevăruri divine. Conștientizarea acestora ne ridică la frecvența iubirii și a recunoștinței.

Să trăim conștient!