Exercițiul de PREZENȚĂ

Anul ăsta simt bucuria sărbătorilor de iarnă cam așa cum îmi amintesc că o făceam în copilărie. Spiritul Crăciunului sau Bucuria Nașterii Domnului mi se așează în simțuri treptat, pregătindu-mă pentru acel moment, pentru acele zile.

Nu încerc să îmi explic nimic pentru că ceea ce povestesc eu acum se pornește din inima…explicând, m-aș înghesui în minte și nu vreau.

Spiritul sărbătorilor se simte, nu se explică. Anul ăsta le percep diferit: frumosul stării de sărbătoare mi se instalează blând și sigur, crescendo, în fiecare cotlon al ființei mele. Magic.

Observ cum primesc daruri deja, neașteptate, nebănuite, minunate. Reușesc acum, în sfârșit, să măiestresc în echilibru dăruitul cu primitul. Obișnuiam să consider că este suficient să fiu eu cea care dăruia, mereu. Aveam rezerve când eram pusă în situația de a primi. Acum văd cât de mult face diferența armonizarea celor două aspecte ale DARULUI.

Să facem o scanare acum! Cum stăm cu Bucuria? Cum rezonăm cu miracolul sărbătorilor care se apropie? Cu câtă plăcere alegem darurile pentru cei dragi? Cum le primim de la ceilalți?

Este celebru adevărul care spune că “unde ne punem atenția, acolo se află și energia noastră”.

Lansez exercițiul de Atenție Conștientă pe percepția noastră asupra spiritului sărbătorilor care vin. Iată și instrumentele pe care le avem în dotare: Respirație, Atenție, Intenție și Conectare cu Divinul. Practicăm zilnic acest exercițiu de PREZENȚĂ. Observăm miracolele și sincronicitățile care apar.

Să trăim conștient fiecare respirație, fiecare moment, fiecare simțire! Să ne pregătim de pe acum de zilele de sărbătoare care se apropie!